Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/26/vilnu-vid-domashnogo-nasilstva-ukrainu-zbudujut-gromadi.htm
новини, 26 листопада 2021

Вільну від домашнього насильства Україну збудують громади


Днями, в рамках проєкту UNFPA «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» відвідала Київ делегація представників органів місцевого самоврядування. До навчально-ознайомчих заходів долучився і заступник Кропивницького міського голови Сергій Колодяжний, інформує сайт КМР. 


Учасники проєкту ознайомилися з досвідом столиці у сфері розбудови місцевої системи протидії домашньому насильству. Програма заходів включала, зокрема,  ознайомлення з роботою кризової кімнати для постраждалих від домашнього насильства осіб. Партнерам проєкту презентували також роботу відповідних спеціалізованих служб, ознайомили їх з переліком послуг, які надаються постраждалим, алгоритмами  взаємодії з іншими задіяними  установами та організаціями.


Відбулися й обмін досвідом щодо подолання викликів у сфері протидії і запобігання домашньому насильству та плідна дискусія, участь в якій взяли представники уряду України та міжнародні партнери проєкту. Загальний висновок обговорення — вільну від домашнього насильства Україну збудують громади.


Проєкт «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» реалізовує представництво Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні за підтримки урядів Великої Британії та Канади.


1038Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: