Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/22/vidbulos-navchannja-schodo-zapobigannja-ns-na-avtoshljahah-pid-chas-ekstremalnih-pogodnih-umov-foto-.htm
новини, 22 жовтня 2021

Відбулось навчання щодо запобігання НС на автошляхах під час екстремальних погодних умов (ФОТО)


22 жовтня у режимі відеоконференції відбулось командно-штабне навчання з питань забезпечення безперебійного руху автотранспорту для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування державного значення під час екстремальних погодних умов осінньо-зимового періоду, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в області.


Участь у навчанні взяли представники Укравтодору, ДСНС, Нацполіції, Укртрансбезпеки, члени регіональних і місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


ГУ ДСНС у Кіровоградській області представили т.в.о. начальника Головного управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов і т.в.о. заступника начальника Головного управління полковник служби цивільного захисту Роман Педан.


Навчання відбулось у два етапи: теоретична та практична частини. Зокрема, відбулась презентація роботи Інформаційно-аналітичного центру Укравтодору. Крім того, також були заслухані та обговорені навчальні питання щодо алгоритму дій і організації реагування відповідно до Плану взаємодії Укравтодору, Укртрансбезпеки, Нацполіції, ДСНС та місцевих органів влади під час виконання спільних заходів із протидії ускладненням дорожнього руху на автошляхах України у зимовий період.


Під час практичної частини навчання до учасників було доведено ввідні щодо стихійних метрологічних явищ ІІІ-го рівня небезпечності та загрози утворення транспортних заторів на окремих ділянках автодоріг. Представники регіонів України відпрацювали свої ввідні та підготували доповіді про організацію першочергових заходів із забезпечення безперебійного руху транспорту. 


Завтра, 23 жовтня, регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перевірятимуть готовність сил і засобів територіальних підсистем ЄДС ЦЗ та їх ланок до виконання спільних заходів із протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в осінньо-зимовий період у регіонах.


      

638Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: