Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/21/rjatuvalniki-propagujut-sered-naselennja-pravila-bezpeki-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 21 вересня 2021

Рятувальники пропагують серед населення правила безпеки життєдіяльності (ФОТО)


З метою попередження виникнення пожеж, травмування і загибелі людей на них, працівники пожежно-рятувальної служби області продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил безпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


21 вересня профілактичне відпрацювання провели працівники місцевих підрозділів Головного управління ДСНС в області у м. Благовіщенське та смт Компаніївка. Рятувальники нагадали мешканцям про основні причини, через які трапляються пожежі в оселях, та закликали поводитись з відкритим вогнем, користуватись пічним опаленням, газовими приладами та електрообігрівачами за правилами, не нехтувати власною безпекою та безпекою своїх близьких. 


Щоб не пустити в оселю «червоного півня», рятувальники порадили вчасно усувати несправності в електричних приладах, не перевантажувати електромережу, ні в якому разі не користуватись піччю або грубкою з тріщинами тощо. 


Також фахівці Служби порятунку наголосили на необхідності дбати про безпеку дітей, допитливість та непосидючість яких часто призводить до трагедій, та рекомендували не залишати малечу без нагляду ні на хвилину, ховати сірники, запальнички, вживати інших необхідних запобіжних заходів та навчати дітей правилам пожежної безпеки. 


Кожному зі співрозмовників рятувальники вручили застерігаючі листівки з правилами безпеки у різних життєвих ситуаціях.


         

410Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: