Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/21/ogolosheno-konkurs-na-zamischennja-posadi-direktora-vischogo-profesiinogo-uchilischa.htm
новини, 21 вересня 2021

Оголошено конкурс на заміщення посади директора вищого професійного училища


Управління освіти Кропивницької міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора Центральноукраїнського вищого професійного училища   ім. Миколи Федоровського (вулиця Юрія Коваленка, 6/5), повідомляється на сайті КМР. 


Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вільне володіння державною мовою, вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), моральні якості і фізичний стан яких дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу, та  стаж роботи та роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти не менше трьох років.


Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам, подають такі документи:


- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;


- автобіографію;


- копію паспорта громадянина України або ID-картки;


- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);


- копію трудової книжки;


- довідку про відсутність судимості.


Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.


Виплата заробітної плати здійснюється відповідно до 17 тарифного розряду, інші виплати - відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників установ Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», від 31.01.2001 № 78, від 11.01.2018  № 23.


Строк подачі документів: з 21 вересня по 13 жовтня 2021 року включно.


Документи подаються за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 130.


Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати: головний спеціаліст  управління освіти Прудко Наталія Володимирівна, тел.: 35 83 45. Е-mail: [email protected].


З Порядком проведення конкурсу на заміщення посади керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти міста Кропивницького, затвердженого рішенням міської ради від 18 серпня 2020 року № 3317, можна ознайомитися на офіційному вебсайті міської ради.


733Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: