Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/21/kropivnitski-komunalniki-zaimajutsja-pidgotovkoju-budinkiv-do-zimi-ta-vporjadkuvannjam-pidvalnih-primischen.htm
новини, 21 вересня 2021

Кропивницькі комунальники займаються підготовкою будинків до зими та впорядкуванням підвальних приміщень


Підготовка  до осінньо-зимового періоду багатоповерхових житлових будинків, які знаходяться в управлінні житлово-експлуатаційних організацій № 2 і 3, йшлося сьогодні, 20 вересня, під час апаратної наради міського голови, інформує сайт КМР. 


За інформацією начальників ЖЕО Олени Петрусенко та Олександра Довгаля,  на територіях обслуговування підприємств відремонтовано майже шість тисяч м²  покрівель. У під’їздах замінено на металопластикові віконних блоків на загальну суму більше ніж 800 тисяч гривень.


Виконано значні обсяги планових ремонтних робіт внутрішньобудинкових мереж водопостачання, водовідведення та теплопостачання (у тому числі, із заміною запірної арматури), оголовків димовентиляційних каналів, зовнішніх і внутрішніх водостічних труб, електрощитових, піддашків тощо.


Керівники ЖЕО № 2 і 3 також озвучили інформацію щодо ходу робіт із впорядкування підвалів. Загалом, з початку року працівники цих житлово-експлуатаційних організацій прибрали підвали у 282 будинках. Вивезено майже 1 700 м³ побутового та будівельного сміття.


40 підвальних приміщень можуть використовуватися як найпростіші укриття. Їх також прибрали, просушили, відновили освітлення, встановили замки, передали ключі на відповідальне зберігання та розмістили оголошення щодо їх місцезнаходження. 


522Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: