Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/21/kontakt-tsentr-dps-nadae-informatsiino-dovidkovi-poslugi-onlain.htm
новини, 21 вересня 2021

Контакт-центр ДПС надає інформаційно-довідкові послуги онлайн


Платники податків мають можливість отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оnline:


- скориставшись Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом www.zir.tax.gov.ua (мобільний додаток «ЗІР ДПС» можна безкоштовно завантажити на власні мобільні пристрої, скориставшись інтернет-магазинами: AppStore та GooglePlay);


- звернувшись до Контакт-центру ДПС за т. 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку) з 10.00 до 17.00 (крім суботи, неділі та святкових днів).


У неробочий час є можливість залишити запитання за допомогою сервісу «Залиште питання – ми Вам зателефонуємо» на електронну адресу: [email protected] (без використання кваліфікованого електронного підпису).


У разі надсилання запитання/повідомлення на електронну адресу [email protected], електронні листи мають бути розміром не більше 976 Кб, або до 1 млн. символів. 


Для самостійного пошуку відповіді на запитання необхідно зайти в мережу Інтернет на Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс або на офіційний вебпортал ДПС у розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Крім того, Інформаційно-довідковий департамент ДПС пропонує отримувати безкоштовно інформацію про зміни в законодавстві.


Для цього необхідно направити додатково електронний лист на електронну адресу [email protected] - в полі «ТЕМА» зазначити 6011.



579Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: