Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/20/-velike-budivnitstvo-na-kirovogradschini-pislja-nesprijatlivih-pogodnih-umov-dorozhniki-vidnovili-roboti-na-ob-ektah.htm
новини, 20 вересня 2021

«Велике будівництво» на Кіровоградщині: після несприятливих погодних умов дорожники відновили роботи на об’єктах


На Кіровоградщині дорожники відновили роботи на об’єктах після несприятливих погодних умов. Роботи проводяться в рамках президентської програми «Велике будівництво». Про це повідомляється на сторінці ОДА у Фейсбук. 


На шляхопроводі між Кропивницьким та селищем Нове продовжуються роботи з влаштування армокаркасу та наносяться антикоррозійні суміші. Заплановане заливання монолітним цементобетоном першої частини мосту.


Мости між Обознівкою та Підгайцями: ведуться роботи над влаштуванням пішохідної частини та розчищенням конусів опорних частин.


Ділянки дороги між Кропивницьким та Знам'янкою, в тому числі і частина об'їзної дороги: триває влаштування лотків водовідведення, шару органо-мінеральної суміші та його ущільнення, влаштування дренажів, зрізання, планування, укочування узбіч, фрезерування покриття.


641Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: