Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/28/na-viizdi-z-kropivnitskogo-utvorilisja-zatori.htm
новини, 28 липня 2021

На виїзді з Кропивницького утворилися затори


Черга з автомобілів на виїзді з Кропивницького у напрямку Умані і в’їзді в обласний центр була 27 липня по обидва боки залізничного переїзду. Скарги від водіїв про кількагодинні очікування почали отримувати з 10:00, розповіла Суспільному заступниця начальника служби автомобільних доріг області Жанна Петрович.


Черга автомобілів о 14:00, за підрахунками Суспільного простяглась на 7 кілометрів. У заторі були легкові машини, вантажівки, рейсові автобуси, комунальні служби.


Водій вантажівки Олександр Іванов їхав за вантажем. Розповів, що стоїть у черзі пів години. ”Ремонт дороги, "Велике будівництво". Дратує, а що зробиш. Спекотно. Вивантаження – у визначений час, через затор порушується графік, доставка порушується. Свої незручності”.


Водій автобусу "Кропивницький-Копанки" Геннадій Лаврьонов сказав, що з Кропивницького виїхав о 13.30. “Вже запізнення 30 хвилин”.



У заторі стояли гірники, які їхали на роботу на Новокостянтинівську шахту.


Шахтар Юрій Ятін розповів Суспільному, що стоять годину. "Будемо, коли приїдемо на роботу, поспішати поїсти, переодягтися. Спека дається взнаки. Водій вже дуже втомлений”.


Водій Дмитро Димитренко обурений, що потрібно довго чекати: “Чому в 35 градусів спеки стоїть затор?! Я був у Європі, у різних країнах. Треба це робити увечері, о 4-5 годині ранку, а не перекрити основну дорогу на Умань, Хмельницький, Польщу”.


О 15:00 на одній смузі біля залізничного переїзду вкладали асфальт.


Жанна Петрович пояснила, чому утворився затор: "Через великий трафік залізничного транспорту. За півгодини – 3-4 потяги проходить. Це ускладнює і нашу роботу, і подовжує час очікування водіїв. Ми рух скерували в реверсі. Одну смугу ми зробили сьогодні, другу будемо робити вночі, аби до ранку, коли вийде комунальний транспорт на рейс, вже не було ніякої дорожньої техніки”.


За рухом машин на перехресті слідкував дорожній працівник Олександр Лозін. “В мене є 2 напарника. По рації ми координуємо рух”.


За словами Олександра Лозіна, укладання асфальту на ділянці дороги, біля залізничного переїзду триватиме 2 дні. На швидкість робіт може вплинути спека, за якої асфальт застигатиме повільніше. На час укладання асфальту машини з обох сторін пропускатимуть почергово, що 15 хвилин.


1330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: