Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/18/v-kropivnitskii-priishlo-sportivne-lito-.htm
новини, 18 червня 2021

В Кропивницький прийшло «Спортивне літо»


В спортивному заході «Олімпійське літо», що відбувся на території водно-гребної бази в четвер, 17 червня, взяло участь майже  тридцятеро юних кропивничан, інформує сайт КМР. 


Організатори цього заходу - управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділення Національного олімпійського комітету України в області. Директор центру «Спорт для всіх» Микола Аношкін ознайомив присутніх з історією виникнення і проведення Олімпійських ігор, розповів про відомих спортсменів-олімпійців, які прославили рідну Кіровоградщину.


А під час змагань молодь продемонструвала спритність, влучність, кмітливість, теоретичні знання в різноманітних спортивних конкурсах та олімпійській вікторині.


Переможців та призерів нагородили дипломами управління молоді та спорту міської ради, а також пам’ятні сувеніри та літературу на олімпійську тематику від обласного відділення НОК України.


1140Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: