Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/19/u-kviti-bezrobitni-mozhut-pochati-opanovuvati-profesiju-kravtsja.htm
новини, 19 квітня 2021

У квіті безробітні можуть почати опановувати професію кравця


Одними з найзатребуваніших спеціалістів на  сучасному ринку праці є фахівці кравецької справи. Нині, незважаючи на різноманіття моделей та виробників одягу, професія кравця актуальна як ніколи. Адже  оригінальні, ексклюзивні речі, пошиті на замовлення, цінують завжди і більш затребувані, аніж масовий пошив. Крім того, кравці можуть працювати на підприємствах швейної галузі, в ательє, салонах, у приватних підприємствах, а також як викладачі у професійних навчальних закладах як майстри виробничого навчання з професії, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості. 


Якщо Ви бажаєте опанувати зазначену професію – 23 квітня  поточного року, на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання. Термін навчання 10 місяців.


Умовами до направлення на навчання є:


- повна/базова загальна середня  освіта;

- вік особи не менше 18 років;

- медична довідка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou. 



589Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: