Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/19/na-kirovogradschini-trivajut-perevirki-zapravnih-stantsii-foto-.htm
новини, 19 квітня 2021

На Кіровоградщині тривають перевірки заправних станцій (ФОТО)


На Кіровоградщині тривають позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки суб’єктами господарювання, закладами, установами, у сфері управління (володінні, користуванні) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним на території Кіровоградської області, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, відбулась перевірка стану пожежної та техногенної безпеки АЗС ТОВ «СТОРЕС» м. Новоукраїнка, під час якої інспектори ГУ ДСНС в області провели обстеження відповідності вимогам пожежної безпеки автоматичних установок пожежної сигналізації та систем оповіщення про пожежу, електричних мереж, первинних засобів пожежогасіння, джерел протипожежного водопостачання тощо.


Про результати перевірок відповідна інформація буде надана місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування.


       



594Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: