Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/19/na-kirovogradschini-provodjatsja-profilaktichni-zahodi-z-metoju-poperedzhennja-pozhezh-pid-chas-velikodnja-foto-.htm
новини, 19 квітня 2021

На Кіровоградщині проводяться профілактичні заходи з метою попередження пожеж під час Великодня (ФОТО)


Серед православних вірян триває підготовка до Великодня. Рятувальники, у свою чергу, активізували профілактичну роботу серед служителів культових споруд з метою попередження пожеж, які можуть завдати значних збитків та призвести до загибелі людей під час святкових богослужінь, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Інспектори підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС у Кіровоградській області проводять у всіх православних соборах, церквах, каплицях інструктажі зі служителями цих об’єктів щодо правил безпеки та дають рекомендації, як запобігти пожежам та іншим надзвичайним подіям, травмуванню і загибелі людей під час масових святкових богослужінь.


Наразі рятувальники побували та поспілкувалися з працівниками церков міста Мала Виска та довколишніх сіл: Лозуватка, Мар’янівка, Олександрівка, Лутківка, Злинка тощо. Особливу увагу фахівці Служби порятунку звертають увагу на дотримання правил безпеки при  застосуванні предметів культу із використанням відкритого вогню: лампади, свічки, підсвічники, факели, кадила тощо, - які найчастіше стають причиною займань. 


Також служителям культових споруд проводиться інструктаж щодо дій під час надзвичайної події та вручаються листівки із правилами пожежної безпеки.


            


550Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: