Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/19/kirovogradski-rezervisti-vidtochuvali-naviki-strilbi-foto-.htm
новини, 19 квітня 2021

Кіровоградські резервісти відточували навики стрільби (ФОТО)


П’ятий день  поспіль на Кіровоградщині тривають збори резервістів і військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони. Голова обласної ради, представник партії "Слуга Народу" Сергій Шульга ознайомився з ходом навчань, долучився до стрільб на вогневому рубежі та подякував військовим за активну громадянську позицію.


- У цей час дуже важливо не втрачати пильності, ворог завжди поряд. Усім відомо: хочеш миру – готуйся до війни. Я дякую військовослужбовцям за організацію навчань, а також резервістам, які залишили свої справи для відточування навиків військової справи, - зазначив Сергій Шульга у зверненні до учасників зборів.


Протягом сьогоднішнього дня резервісти проходили навчання за сімома напрямками: тактична, інженерна, медична, топографічна, вогнева підготовки, навчання зі зв’язку та ознайомлення з сучасною військовою технікою. Збори триватимуть до 21 квітня, у них беруть участь 154 офіцери запасу з усіх районів Кіровоградської області, інформує сайт облради. 


   


675Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: