Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/05/nashim-viiskovim-potribno-integruvatisja-v-novii-proekt-jakii-finansue-es-nazarenko.htm
новини, 5 березня 2021

Нашим військовим потрібно інтегруватися в новий проект, який фінансує ЄС – Назаренко


Спільний проект Міністерства ветеранів і Міжнародної організації з міграції, покликаний надати соціально-економічну підтримку реінтеграції ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей стартує в Україні. Про це голова облдержадміністрації Андрій Назаренко повідомив під час першого засідання координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС вчора, 4 березня, інформує сайт ОДА. 


«Основний акцент проекту – на створення умов для ведення ветеранського бізнесу. Це допоможе створити додаткові робочі місця для ветеранів, які повертаються після захисту країни додому. Нам потрібно буде подумати, як інтегруватися в цю ініціативу», – зазначив очільник Кіровоградщини.


Андрій Назаренко запропонував через кілька тижнів зустрітись з обраним головою координаційної ради, з головою обласної ради й напрацювати дорожню карту проекту.


Як уже повідомлялося, члени координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС обрали голову Валерія Вєхтєва.


Розпорядження про створення координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС при облдержадміністрації Андрій Назаренко підписав 29 січня.


730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: