Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/05/gotovnist-novogo-priimalnogo-viddilennja-dobrovelichkivskoi-likarni-stanovit-98-.htm
новини, 5 березня 2021

Готовність нового приймального відділення Добровеличківської лікарні становить 98%


Будівництво відділення екстреної медичної допомоги у Добровеличківській лікарні триває відповідно до графіку. Хід робіт проінспектував перший заступник голови облдержадміністрації Валерій Жалдак.


Він нагадав, створення сучасного приймального відділення відбувається в рамках національної програми «Велике будівництво».


«Готовність об’єкту становить близько 98%. Маємо практично завершений кабінет хірургії, уже завезли апарат КТ. Внутрішні роботи закінчуємо виконувати. Залишилися фасадні і ландшафт. Особливий акцент – на безбар’єрність», – додав Валерій Жалдак.


Загальна вартість проекту – 11 мільйонів 639 тисяч гривень.


«Нове приймальне відділення також матиме діагностичну функцію. Його обладнаємо комп’ютерним томографом. Це справжній скарб для будь-якого міста чи селища. Досі приймальний передпокій у і лікарні був розташований у приміщенні терапевтичного відділення. Це було нелогічно. Дякуючи програмі, маємо змогу виправити ситуацію», – прокоментував директор Добровеличківської лікарні Петро Гинькут.


Звершення робіт заплановане в цьому місяці.


Як уже повідомлялося, на Кіровоградщині осучаснюються 15 об’єктів у рамках програми «Велике будівництво».


557Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: