Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/04/virishiti-problemu-ob-ekti-torgivli-na-zupinkah-kropivnitskogo-potrebujut-oblashtuvannja.htm
новини, 4 березня 2021

Вирішити проблему: об’єкти торгівлі на зупинках Кропивницького потребують облаштування


На території багатьох зупинок громадського транспорту в Кропивницькому розташовані об'єкти торгівлі. Нині вони потребують облаштування аби мати належний естетичний вигляд. Цю проблему порушує Михайло Бєжан, заступик голови фракції ПП "Слуга Народу" в Кропивницькій міській раді, який також є заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


За його ініціативи, сьогодні, 4 березня, відбудеться нарада з керівниками департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, а також відділу з питань праці.


На своїй сторінці у Фейсбук Михайло Бєжан зазначив: 


"Ось так виглядають деякі об’єкти торгівлі, що розташовані на зупинках громадського транспорту в нашому місті. Шановні підприємці, дуже соромно, що ви не звертаєте на це належної уваги та не бачите, що вони потребують хоча б мінімального облаштування. Вже сьогодні управління торгівлі проведе нараду з підприємцями. Маю надію, що наші месседжі будуть почуті".


                    


524Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: