Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/04/pravoohorontsi-vikrili-dvoh-gromadjan-jaki-zbuvali-narkotiki-foto-.htm
новини, 4 березня 2021

Правоохоронці викрили двох громадян, які збували наркотики (ФОТО)


Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН НП України спільно з Кропивницьким районним управлінням поліції та УСБУ в області викрили двох громадян у причетності до збуту наркотиків.


Під час особистого огляду правоохоронці виявили та вилучили в осіб близько 50 так званих «закладок» із наркотичними засобами, психотропними речовинами та пігулками.


Вилучене направлено для проведення експертизи до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення особам про підозру та обрання запобіжного заходу.


Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 


За матеріалами управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України  


    


555Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: