Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/01/rjatuvalniki-navchali-gromadjan-jak-uniknuti-nebezpek-riznogo-harakteru-foto-.htm
новини, 1 березня 2021

Рятувальники навчали громадян, як уникнути небезпек різного характеру (ФОТО)


Рятувальники Кіровоградщини продовжують навчати громадян правилам безпеки та діям у різних надзвичайних ситуаціях, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


1 березня працівники районного підрозділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців міста Новоукраїнка. Рятувальники наголосили, що пожежу може спричинити найменша необережність у користуванні вогнем: непогашений сірник або тліючий недопалок або порушення пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, коротке замикання електромережі тощо. Під час профілактичного відпрацювання громадян закликали з належною увагою поставитися до рекомендацій та не порушувати правил. У процесі роз'яснювальної роботи рятувальники розповсюдили застережні листівки з порадами, як не пустити в оселю «червоного півня». 


Також жителів Новоукраїнки застерегли від необережної поведінки біля водойм, яка часто призводить до загибелі.


Разом з тим, працівники Служби порятунку нагадали, що в цю пору все частіше громадяни починають натрапляти на вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. У таких випадках не варто панікувати – необхідно позначити місце знахідки та звернутися до Служби порятунку за номером «101».


               


580Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: