Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/02/27/vebinar-dlja-vchiteliv-tsifrovi-prava-ta-bezpeka-dlja-ditei-.htm
новини, 27 лютого 2021

Вебінар для вчителів «Цифрові права та безпека для дітей»

Нещодавній челлендж у соціальних мережах, мета якого – схилити дітей до самогубства, трагічним шляхом нагадав про можливу небезпеку соціальних мереж. Найчастіша порада — контролювати користування гаджетами, але це не єдиний спосіб убезпечити дітей.

Значно ефективніший шлях - навчити дитину правил цифрової гігієни та безпеки в Інтернеті! Вчителі, як ніхто, повинні дбати про безпеку своїх учнів та розповідати їм про ризики, які на них чекають у мережі.

Тому освітній проєкт «Гончаренко центр.online» запрошує бажаючих вчителів на вебінар «Цифрові права та безпека для дітей», де на основі онлайн-курсу ГО «МІНЗМІН» навчить вчителів проводити уроки з кібербезпеки для школярів.

Під час вебінару вчителі дізнаються:

- що таке цифрові права та безпека;

- які умови користування Instagram, YouTube та TikTok;

- як захистити свою сторінку у соцмережі;

- що робити, якщо її цифрові права порушені;

- як відрізняти фейкову інформацію від правдивої.

Вебінар відбудеться 03 березня (середа) о 17:00 на платформі Microsoft Teams. Вебінар проводиться за ініціативи освітнього проєкту «Гончаренко центр.Online» та громадської організації «МІНЗМІН». Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/PeHQj48PZfHXmf7y7


900Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: