Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/25/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-prodovzhujut-prosvitnitsku-robotu-schodo-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 25 січня 2021

На Кіровоградщині рятувальники продовжують просвітницьку роботу щодо правил пожежної безпеки у побуті (ФОТО)


25 січня фахівці районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській ообласті провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житлових секторах міст Благовіщенське та Мала Виска. Під час спілкування з жителями райцентрів рятувальники наголошували на суворому дотриманні правил пожежної безпеки, зокрема обережному поводженні з побутовими електричними та газовими приладами, пічним опаленням. Громадян закликали не користуватись несправними і саморобними обігрівачами, не топити печей і грубок, у яких є тріщини, перевірити стан електромережі у будинку, не перевантажувати її, потурбуватись, щоб приміщення добре вентилювались, аби виключити можливість накопичення чадного газу, не палити у ліжку та головне – не випускати з поля зору дітей, дбати про їх безпеку, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Надзвичайники застерегли жителів Благовіщенського та Малої Виски від виходу на кригу, оскільки вона є занадто тонкою, щоб витримувати вагу людини, а це неодмінно призведе до загибелі. 


Під час профілактичного відпрацювання населених пунктів рятувальники розповсюдили серед населення листівки із застереженнями та порадили у випадку будь-якої надзвичайної події телефонувати до Служби порятунку за номером «101».


               


452Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: