Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/22/u-kropivnitskomu-zolotoi-vek-zigrae-z-odeskoju-bipoju-2-.htm
новини, 22 січня 2021

У Кропивницькому «Золотой Век» зіграє з одеською «БІПОЮ-2»



23-24 січня на кропивницьких любителів баскетболу чекає цікаве протистояння, в якому кропивницький баскетбольний клуб «Золотой Век» прийматиме одеську «БІПУ-2» та намагатиметься продовжити свою переможну серію - повідомляє Спортивна Кіровоградщина з посиланням на пресслужбу БК «Золотой Век»


Нагадаємо, у першому колі кропивничани на виїзді двічі подужали одеситів – 118:67 і 116:76. Наразі переможна серія «золотих» складає 11 матчів поспіль. В минулому турі баскетболісти «Золотого Века» на виїзді двічі переграли основного конкурента за перше місце в групі «Вінницьких Зубрів» – 85:74 і 91:74. Тож наразі команда Андрія Бабенка – беззаперечний лідер Групи 2.


Не зменшувати обертів, перемагати в кожному матчі й готуватись до плей-оф – головні завдання для кропивничан на решту поєдинків групового етапу. Тож на нас з вами чекають чергові видовищні та емоційні ігри за участю «Золотого Века»!


Зазначимо, через діючі карантинні обмеження анонсовані ігри знову відбудуться без глядачів. Однак побачити матчі наживо ви матимете змогу на офіційному YouTube каналі баскетбольного клубу «Золотой Век».



У суботу, 23 січня, команди проведуть першу гру туру. Початок трансляції матчу традиційно о 17:00. У неділю, 24 січня, відбудеться другий поєдинок туру. Початок о 12:00.



730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: