Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/13/90-pidpriemstv-kirovogradschini-otrimali-kompensatsii-na-period-karantinu.htm
новини, 13 січня 2021

90 підприємств Кіровоградщини отримали компенсації на період карантину


Дев’яносто суб’єктів господарювання Кіровоградської області отримали одноразову грошову допомогу на період карантину, скориставшись президентською ініціативою. Про це на фейсбук сторінці Кіровоградської ОДА повідомила директорка обласного центру зайнятості Лілія Колесник.


Станом на сьогодні, виплати роботодавцям на період 2-тижневого посиленого карантину здійснені на 100%. Це означає, що майже 2,5 тисячам найманих працівників передбачена компенсація. Всього сума нарахувань в області становить понад 10 мільйонів гривень.


Найбільшу суму отримало ТОВ «ВАТ ОЛІМП» – понад 3,5 мільйона гривень.


Також серед отримувачів виплат є, ПАТ «НВП «Радій», КП Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня, ТОВ «ВКФ Спліт», ТДВ «Завод дозуючих автоматів», ТОВ «ЕТАЛ-КОНТАКТОР», ТОВ «Колос», ТОВ «Ємилівське ХПП».


Крім того, можливістю отримати компенсацію скористалися і редакції ЗМІ області. Серед них Долинське районне радіомовлення, «Трудівник Устинівщини», «Вечірня газета».


Всього роботодавці отримали близько 650 мільйонів гривень одноразової допомоги на період 2-тижневого карантину в Україні.


704Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: