Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/27/kirovogradschina-sered-oblastei-v-jakih-naigirsha-situatsija-iz-gotovnistju-do-poslablennja-karantinnih-obmezhen.htm
новини, 27 листопада 2020

Кіровоградщина серед областей в яких найгірша ситуація із готовністю до послаблення карантинних обмежень


Станом на 27 листопада ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень - на Сумщині, Черкащині та Київщині. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я.


За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.


Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення: у Сумській області – 922,8 (+), у Черкаській області – 819,7 (+) та у Київській області – 680,8 (+).


Найнижчий показник захворюваності: у Кіровоградській області – 142,5 (+), у Луганській області - 166,7 (+) і у Вінницькій області – 217,2 (+).


фото - gmk.center

1254Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: