Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/19/tokarskii-spravi-navchajut-bezkoshtovno-v-odesi.htm
новини, 19 листопада 2020

Токарській справі навчають безкоштовно в Одесі


Професія токаря – одна з найбільш розповсюджених професій металообробки, яка використовується в ме¬ханічних, інструментальних і ремонтно-механічних цехах підприємств маши¬нобудування, суднобудування, авіабу¬дування, приладобудування; в ремонт¬них цехах сільського господарства, транспорту, зв'язку, на будівництві, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


З метою підготовки висококваліфікованих працівників цієї професії за сприяння обласного центру зайнятості, 26 листопада  поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян. Курс навчання триватиме 5, 5 місяців.


Умовами до направлення на навчання є:


- повна або базова загальна середня освіта,

- вік особи не менше 18 років,

- медична довідка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou


844Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: