Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/28/rjatuvalniki-proveli-informatsiinu-robotu-schodo-dotrimannja-pravil-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 28 жовтня 2020

Рятувальники провели інформаційну роботу щодо дотримання правил безпеки у побуті (ФОТО)


З погіршенням погодних умов та настанням холодної пори року все більше громадян вмикають електрообігрівачі в своїх домівках, а отже і зростає ймовірність виникнення пожеж у житловому секторі. З метою запобігання пожежам, травмуванню і загибелі людей та роз’яснення правил пожежної безпеки у побуті рятувальники Служби порятунку здійснюють профілактичні відпрацювання житлових секторів. 


27 жовтня роз’яснювальну роботу провели фахівці Кропивницького міськрайонного  відділу У ДСНС у Кіровоградській області з мешканцями мікрорайону Арнаутово обласного центру. Кропивничанам розповіли про причини та наслідки людської недбалості у поводженні з вогнем. Рятувальники порадили напередодні опалювального сезону обов’язково перевірити справність обігрівачів та усунути несправності, ні в якому разі не користуватись пошкодженим  обладнанням і не використовувати прилади не за призначенням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах з працюючими обігрівачами. Спілкуючись із жителями обласного центру, вогнеборці наголошували, щоб громадяни ні в якому разі не користувалися саморобними електронагрівальними приладами та не перевантажували електромережу. 


Крім того, працівники пожежно-рятувальної служби закликали жителів Кропивницького бути вкрай обережними у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, зокрема боєприпасів часів Другої світової війни. 


На завершення бесід усім співрозмовникам було надано інформаційні листівки з номерами екстрених служб, за якими потрібно негайно звертатись у разі надзвичайної події, повідомлєя У ДСНС України у Кіровоградській області.

     


874Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: