Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/23/vidbuvsja-trening-pro-bezpechne-pratsevlashtuvannja-za-kordonom-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2020

Відбувся тренінг про безпечне працевлаштування за кордоном (ФОТО)


Другий день онлайн-тренінгу, що проходив у рамках реалізації проекту «Підвищення обізнаності вразливого дорослого населення щодо безпечної міграції та працевлаштування», був не менш насиченим та корисним, повідомляє відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Тренінг розпочався з перегляду та обговорення анімайційного мультфільму «Ловці мрій». Це навчальне п’ятихвилинне анімаційне відео пропагує безпечну трудову міграцію, ознайомлює з її сутністю та наслідками, знайомить з правилами безпечного виїзду за кордон, ризиками нелегальної зайнятості та сприяє подоланню такого ганебного явища, як торгівля людьми. 


Упродовж тренінгу присутні були ознайомлені з правилами безпечної міграції та працевлаштування, а також юридичними аспектами працевлаштування за кордоном. Учасникам заходу були презентовані ресурси з безпечної міграції та протидії торгівлі людьми.


Аби отримати нові ідеї і сформувати на їх основі теми для подальшого аналізу піднятої теми, у міні-групах відбувся «мозковий штурм». «Усі учасники були поділені на міні-групи: одні – генерують ідеї, а інші – їх аналізують. Я вважаю, що «мозковий штурм» – чудовий спосіб розвивати командну взаємодію, активізувати колективну роботу, яка, з одного боку, дозволяє створювати різноманіття точок зору, а з іншого – підвищує групову згуртованість», – зазначає тренерка Христина Орлова.


Логічним завершення дводенного заходу стало вручення сертифікатів та обговорення аспектів подальшої роботи фахівців центрів зайнятості області, які відтепер є навченими тренерами по роботі з безробітними.


Актуальність і важливість піднятих тем не викликали жодного сумніву в учасників тренінгу, адже кожен фахівець чітко розуміє їх кінцеву мету та способи її досягнення. 


Нагадаємо: організаторами заходу є регіональний партнер МОМ – Громадська організація «Територія успіху» та Кіровоградський обласний центр зайнятості.


   



751Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: