Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/20/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-prodovzhujut-nadavati-dopomogu-z-likvidatsii-naslidkiv-negodi.htm
новини, 20 жовтня 2020

У Кропивницькому рятувальники продовжують надавати допомогу з ліквідації наслідків негоди


Наразі силами рятувальників У ДСНС у Кіровоградській області, комунальних служб м. Кропивницький, волонтерів, громадських організацій та небайдужих громадян тривають відновлювальні роботи на територіях приватних домоволодінь, пошкоджених чи зруйнованих через буревій, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, протягом 17-19 жовтня рятувальниками надано допомогу по розпилюванню дерев, прибиранню будівельного сміття на території 94-х домоволодінь, у 13-ти домоволодіннях розібрано аварійні елементи покрівель, покрівлі 8-ми житлових будинків вкрито поліетиленовою плівкою, проведено відкачку дощових вод на території 4-х домоволодінь. 


У цілодобовому режимі працює пункт обігріву, де усі, хто бажає, можуть зігрітись і взяти гарячу воду. На цілодобовому чергуванні разом із поліцією перебувають чергові караули Служби порятунку.


Відповідно до рішення позачергового засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС дана подія кваліфікована як надзвичайна ситуація природного характеру місцевого рівня (код 20331 – надзвичайна ситуація, пов’язана з сильним вітром (швидкістю 25 м/с і більше), охоплюючи шквали і смерчі).



561Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: