Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/20/opaljuvalnii-sezon-u-kropivnitskomu-mae-rozpochatisja-vchasno.htm
новини, 20 жовтня 2020

Опалювальний сезон у Кропивницькому має розпочатися вчасно


Опалювальний сезон у Кропивницькому, за будь-яких умов має розпочатися вчасно. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради вчора, 19 жовтня.


Очільник міста акцентував увагу керівників комунальних підприємств на важливості вчасно прибирати місто та забезпечити повну готовність до опалювального сезону 2020 — 2021, повідомляється на сайті МРМК.


- Керівники міських ЖЕО, ні на день не припиняйте підготовку під’їздів і підвалів багатоповерхівок до роботи в осінньо-зимових умовах.  ЖЕО №3, ви бачили, що у вас на Вокзальній 72 після зливи?  ЖЕО №1, по Нікітіна, 15 корпус 3 залиті підвали. ЖЕО№4, на Пацаєва, 5 корус 2 - під'їзд після дощу як Венеція, - зробив зауваження керівникам комунальних підприємств  міський голова. - Виконані ремонти дахів, після яких забиті зливні труби. Ви приймаєте роботу у будівельників?! Чи тільки на папері?!


Зауваження щодо неякісної роботи отримали і спеціалісти Кропивницького ВКГ, бо останнім часом місто і без злив стоїть у річках води.


- Працюйте швидше, - наголосив Андрій Райкович. - А головне — вчасно виконуйте відновлювальні роботи. На вулицях ями від поривів одна на одній. “Теплоенергетик”, ваші пориви теж не краща картинка на дорогах. прокидайтеся і активізуйте цю роботу! Ми не в літо йдемо. День - два і необхідно починати подавати тепло.


867Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: