Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/16/vizmit-uchast-u-kvesti-z-bezpechnogo-pratsevlashtuvannja.htm
новини, 16 жовтня 2020

Візьміть участь у квесті з безпечного працевлаштування


Представництво IOM Ukraine за фінансування від Уряду Японії розробило інтерактивний освітній інструмент з безпечного працевлаштування та протидії торгівлі людьми – онлайн квест «Шукаєте роботу? Перевірте свої сили!». 


Цей квест, насамперед, спрямований на розвиток критичного мислення у реальних життєвих ситуаціях. У ході квесту користувачі навчаються розпізнавати ризиковані пропозиції, що можуть у подальшому призвести до потрапляння у ситуацію торгівлі людьми та в ігровій формі відпрацьовують навички безпечного працевлаштування, повідомляє відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості.


На території Кіровоградської області цей квест реалізовується, у рамках проєкту «Підвищення обізнаності вразливого населення з безпечної міграції та працевлаштування», регіональним партнером МОМ – Громадською організацією «Територія успіху» у співпраці з Кіровоградським обласним центром зайнятості.


Основною цільовою групою проєкту є безробітні особи, які перебувають на обліку у центрах зайнятості області. 


Детальніше про квест: протягом 30-хвилин користувач занурюється у віртуальну реальність, де йому необхідно приймати рішення у різних життєвих ситуаціях і відповідно від прийнятого рішення змінюється реальність, в якій він/вона перебуває. Кожен вибір, кожне рішення впливає на подальший розвиток ситуації. Квест розпочинається тим, що користувачу потрібно заповнити коротке резюме (обрати свою стать, вік, рівень освіти) та згодом обрати вакансію із запропонованого переліку. Далі користувач проходить шлях від пошуку роботи та оформлення документів до поїздки та знайомства із роботодавцем на місці призначення. Після проходження квесту користувач аналізує прийняті рішення та переглядає правила безпечного працевлаштування. По завершенню квесту у користувача є можливість отримати сертифікат та перейти на сайт Національної гарячої лінії 527 www.527.org.ua  та www.worksafe.org.ua.


Запрошуємо пройти онлайн квест, який доступний за посиланням https://quest.stoptrafficking.org/start. 



1090Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: