Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/16/kirovogradschina-doluchitsja-do-aktsii-ozelenennja-ukraini-.htm
новини, 16 жовтня 2020

Кіровоградщина долучиться до акції «Озеленення України»


Кіровоградська область долучиться до загальнодержавної екологічної акції «Озеленення України» з осіннього висаджування мільйона дерев, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Як повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Валерій Жалдак, на Кіровоградщині акція стартує 17 жовтня.


«Ініціатором акції є громадська організація «Стратегія майбутнього». Ми з радістю підтримаємо ідею. Тим більше, що активісти у такий спосіб привертають увагу громадськості, суспільства до відновлення екосистеми України і планети загалом», – зазначив Валерій Жалдак.


Водночас перший заступник голови облдержадміністрації Валерій Жалдак зауважив, що через погодні умови та карантинні обмеження, акцію слід проводити у декілька етапів.


«Це дозволить зменшити чисельність учасників під час висадки дерев і дочекатися сприятливих погодних умов», - зазначив Валерій Жалдак.


Лісівники Кіровоградщини виділять локації на території усіх лісництв загальною площею 9,6 га та нададуть для посадки понад 30 тисяч саджанців.


1134Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: