Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/zapratsjuvav-sche-odin-onlain-servis-mvs-perevirka-svidotstva-dopnv-pro-pidgotovku-vodija.htm
новини, 25 вересня 2020

Запрацював ще один онлайн сервіс МВС


На сайті з’явився ще один новий електронний сервіс – «Перевірка свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія». За функціоналом він аналогічний сервісу «Перевірка посвідчення водія» – у два кліки дозволяє за номером та серією документа перевірити факт його видачі; переглянути класи небезпечних речовин, дозволених до перевезення водію; визначити допустимі види перевезення цих речовин; впевнитися, що документ не протермінований.


Сервіс актуальний для:


- вітчизняних та іноземних роботодавців, вантажовідправників та вантажоперевізників – при наймі водія;


- відповідних установ і компетентних іноземних органів – при оформленні погоджувальних документів на дорожнє перевезення небезпечного вантажу;


- працівників митної служби – при перегляді документів тощо.


Для зручності користування сервісом за межами країни створено англомовну версію. Так, в один клік можна переключити інтерфейс в необхідний мовний режим.


Якщо за результатами перевірки інформація про Свідоцтво ДОПНВ не знайдена, радимо надіслати звернення (у довільній формі) на нашу електронну адресу [email protected].


Нагадаємо, що на сайті Головного сервісного центру МВС також працює аналогічний функціонал перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.


Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044) 290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС. Дізнатися новини сервісних центрів MBC — на сайті Головного сервісного центру МВС.


1323Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: