Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/saperi-kirovogradschini-znischili-tri-boepripasi-chasiv-drugoi-svitovoi-viini-foto-.htm
новини, 25 вересня 2020

Сапери Кіровоградщини знищили три боєприпаси часів Другої світової війни (ФОТО)


24 вересня сапери групи піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС в області знищили у спеціально відведеному місці 3 одиниці боєприпасів часів Другої світової війни, що були виявлені громадянами під час земляних робіт на відкритій місцевості у Добровеличківському районі, а саме: біля с. Перемога – 2 артилерійські снаряди калібру 76 мм, біля с. Нова Ковалівка – 1 мінометна  міна 82 мм. До приїзду саперів місця знахідок охоронялись поліцією. Контрольним обстеженням території більше вибухонебезпечних предметів знайдено не було, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців.


         



717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: