Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/rjatuvalniki-prodovzhujut-perevirjati-protipozhezhnii-stan-viborchih-dilnits-foto-.htm
новини, 25 вересня 2020

Рятувальники продовжують перевіряти протипожежний стан виборчих дільниць (ФОТО)


На Кіровоградщині тривають перевірки стану пожежної та техногенної безпеки приміщень, де будуть розміщені виборчі дільниці, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 25 вересня інспекторський склад Кропивницького та Світловодського міськрайонних відділів Управління ДСНС у Кіровоградській області здійснив перевірки ще кількох об’єктів у м. Кропивницький та Світловодському районі, насамперед контролюючи стан шляхів евакуації, систем автоматичного протипожежного захисту, джерел протипожежного водопостачання, наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, стан утримання електромережі тощо.


За результатами перевірок керівникам об’єктів надано відповідні документи із зазначенням заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків та забезпечення належного протипожежного стану на виборчих дільницях у період підготовки та проведення виборів.


Крім того, із працівниками установ, де будуть виборчі дільниці, фахівці Служби порятунку провели відповідні інструктажі та залишили пам’ятки щодо правил пожежної безпеки на виборчих дільницях, розроблені Управлінням ДСНС у Кіровоградській області. 


                   


1030Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: