Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/rjatuvalniki-nagadujut-gromadjanam-pravila-bezpechnoi-povedinki-pid-chas-vidpochinku-na-prirodi-foto-.htm
новини, 25 вересня 2020

Рятувальники нагадують громадянам правила безпечної поведінки під час відпочинку на природі (ФОТО)


25 вересня фахівці Долинського та Маловисківського районних відділів У ДСНС в області спільно з лісівниками та поліцейськими провели роз'яснювальну роботу серед місцевого населення задля попередження виникнення надзвичайних подій в екосистемах, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Учасники рейдів розповіли громадянам про можливі наслідки необережного поводження з вогнем у зеленій зоні та нагадали основні правила пожежної безпеки під час перебування на відкритих територіях. Співробітники поліції наголосили, що за провокування пожеж у екосистемах існує адміністративна та кримінальна відповідальність та ознайомили із розмірами покарання.


Для закріплення отриманої інформації співрозмовникам вручили  застережні листівки, у яких є підказка що дій під час надзвичайної ситуації у лісі та номер виклику пожежно-рятувального підрозділу - “101”.


                  


1025Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: