Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/rjatuvalniki-kirovogradschini-priborkali-kilka-pozhezh-u-zhitlovomu-sektori-foto-.htm
новини, 25 вересня 2020

Рятувальники Кіровоградщини приборкали кілька пожеж у житловому секторі (ФОТО)


Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 4 займання у житловому секторі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 24 вересня о 10:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що сталася пожежа на території приватного домоволодіння за адресою: вул. Мічуріна с. Водяне Знам’янського району. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ. Як з’ясувалось, там зайнялося 32 м2 господарчої будівлі на двох власників. Унаслідок займання травмувалась одна з власниць будівлі 1938 р.н., яку з опіком лівої гомілки госпіталізовано до Знам’янської міської лікарні. Об 11:00 пожежу локалізовано та о 12:12 – ліквідовано. Рятувальникам вдалось запобігти займанню житлового будинку та двох господарчих споруд. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка. 


Об 11:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Зарічна с. Клинці Кропивницького району. Після прибуття на місце виклику встановлено, що горить 10 м2 господарчої споруди на прибудинковій території приватного домоволодіння. Об 11:44 пожежу було локалізовано та об 11:52 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. Двома годинами пізніше кропивницькими вогнеборцями було приборкано пожежу 12 м3 дров на прибудинковій території приватного домоволодіння по вул. Говорова с. Підгайці Кропивницького району.


Цього ж дня о 14:04 надійшло повідомлення про пожежу 18 м2 покрівлі приватного житлового будинку по вул. Степова с. Добре Вільшанського району. Силами вогнеборців о 14:27 пожежу було локалізовано та о 14:45 – ліквідовано. Залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка та місцева пожежна команда ПСП «Мир».


В усіх випадках, крім пожежі у с. Водяне Знам’янського району, травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.


         



708Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: