Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/kilka-desjatkiv-meshkantsiv-novomirgorodschini-navchajutsja-na-platformi-coursera.htm
новини, 25 вересня 2020

Кілька десятків мешканців Новомиргородщини навчаються на платформі Coursera


Провідна онлайн-платформа Coursera відкрила для клієнтів служби зайнятості безкоштовний доступ до освітніх програм від кращих університетів світу. 500 безробітних Кіровоградщини виявили бажання пройти навчання на освітній платформі Courséra, з них 30 – мешканці Новомиргородщини.


Один з них – 28-річний Олексій Шевченко, який звернувся до служби зайнятості наприкінці лютого цього року. Чоловік має вищу освіту за спеціальністю «Комп’ютеризовані системи управління та автоматика», яку опанував свого часу у Кіровоградському національному технічному університеті. Після закінчення навчального закладу, Олексій одразу працевлаштувався до одного з підприємств міста, де набув практичних професійних навичок. Пропрацювавши близько трьох років за здобутим фахом, чоловікові довелося звільнитися, тож він звернувся до Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості. 


Під час індивідуальної профконсультації, у телефонному режимі, Олексієві було запропоновано пройти навчання на освітній платформі Coursera, безробітного ця пропозиція зацікавила, тож він одразу надав згоду. На сьогодні Олексій пройшов навчання та отримав сертифікати Introduction to C# Programming and Unity і More C# Programming and Unity. Також чоловік почав вивчати спеціалізацію Python for Everybody із 5 курсів по мові програмування Пайтон, де вже отримав сертифікат та проходить другий курс. Крім того новомиргородчанин вивчає спеціалізацію Improve Your English Communication Skills з англійської мови, де наразі пройшов 2 курси та отримав сертифікат. У планах Олексія ще пройти додаткові курси по веб-розробці і Python-фреймворку Django.

 

Як зазначила Вікторія Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, отриманні знання та навички, а також наявність відповідних сертифікатів надає Олексієві та іншим шукачам роботи, які проходять навчання, можливість підвищити свою конкурентоспроможність та прискорити власну працевлаштування.


946Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: