Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/16/rjatuvalniki-kropivnitskogo-prodovzhujut-navchati-naselennja-osnovam-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 16 вересня 2020

Рятувальники Кропивницького продовжують навчати населення основам пожежної безпеки (ФОТО)


Питання пожежної безпеки у житловому секторі набуває особливої гостроти у зв’язку з тим, що у результаті таких пожеж громадяни не тільки зазнають матеріальних збитків, а й гинуть люди. Інформаційно-роз’яснювальна робота, яку проводять працівники Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів, має на меті нагадати людям, яких норм пожежної безпеки необхідно дотримуватись при користуванні електричними, газовими приладами, пічним опаленням, відкритим вогнем тощо, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


16 вересня профілактичне відпрацювання проведено у мікрорайоні Новомиколаївки  обласного центру. Рятувальники радили громадянам завчасно перевірити справність обігрівачів, ні в якому разі не користуватись несправними побутовими електричними приладами й обладнанням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах, де увімкнені електроприлади. Працівники Служби порятунку звертали увагу кропивничан  на те, що небезпечно перевантажувати електромережу надмірною кількістю одночасно увімкнених електроприладів. 


Поки триває суха та тепла погода, актуальним залишається й питання спалювання сміття, сухої трави, листя на присадибних і дачних ділянках. Рятувальники порадили не спалювати сміття поблизу житлових та господарчих будівель, а утилізувати його в інший, більш безпечний,  спосіб.


Також фахівці Служби порятунку нагадали людям, як поводитись у випадку виявлення небезпечних предметів, схожих на боєприпаси часів Другої світової війни.


Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває – бережіть власні домівки від пожеж! 


                     


599Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: