Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/16/na-kirovogradschini-znjali-prezentatsiinii-film-z-nagodi-50-richchja-veresnevih-samotsvitiv-.htm
новини, 16 вересня 2020

На Кіровоградщині зняли презентаційний фільм з нагоди 50-річчя «Вересневих самоцвітів»


Організатори презентували фільм про «Вересневі самоцвіти». Його відзняли з нагоди 50-річчя театрального свята, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Відео присвячене історії «Вересневих самоцвітів». Переглянути фільм можна на офіційній сторінці фестивалю у мережі «Facebook».


Народний артист України Богдан Бенюк у відео зазначає, що це театральне свято входить у розряд найкращих в Україні.


«Надзвичайно важливо, що творчість, яка зароджується в Кропивницькому, проектується на всі куточки країни. Приїдемо з театром імені Івана Франка, будемо мати можливість спілкуватися з глядачами та обмінюватися думками про розвиток мистецтва. Ті речі, які йдуть з Хутору Надія, тримають нас на цьому світі», - розповів Богдан Бенюк.


Головний режисер свята Сергій Компанієць висловив думку, що цьогорічні «Вересневі самоцвіти» ввійдуть в історію як фестиваль тривог, надій і мрій.


Організація заходу проходить під гаслом «Координати незмінні. Сенси нові». Свято триватиме на Кіровоградщині з 23 по 27 вересня.


Вперше у «Вересневих самоцвітах» візьмуть участь 25 театральних колективів України. Також свої вистави презентують кращі аматорські театри області.


Окрім цього, родзинкою свята будуть театральна хода, хоровий флешмоб за участі аматорських хорових колективів області, пленер художників України, всеукраїнська презентація цифрового театрального архіву та фестиваль вуличної їжі.


791Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: