Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/16/kerivnik-odnogo-z-pidrozdiliv-slidchogo-upravlinnja-otrimav-vidznaku-mvs-ukraini-foto-.htm
новини, 16 вересня 2020

Керівник одного з підрозділів слідчого управління отримав відзнаку МВС України (ФОТО)


Із нагоди державного свята – Дня незалежності України – підполковника поліції Дмитра Савченка було заохочено нагрудним знаком «Кращий працівник МВС України» із занесенням його імені на Дошку пошани МВС України, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Відзнаку правоохоронцю вручив начальник поліції області Роман Козьяков. Він подякував колезі за сумлінне виконання службових обов’язків, професійність, відданість своїй справі. 


Загалом Дмитро Савченко більше 15 років працює в правоохоронних органах Кіровоградщини, з 2015 – керівник відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління ГУНП в області. До того очолював відділ, що розслідував кримінальні правопорушення, скоєнні організованими групами та злочинними організаціями. 


За роки служби досвідчений офіцер неодноразово отримував заохочення Національної поліції та МВС України, ГУНП в області. 



717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: