Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/13/v-oleksandrivtsi-uchasniki-profilaktichnogo-reidu-navchali-gromadu-pravilam-pozhezhnoi-bezpeki-foto-.htm
новини, 13 серпня 2020

В Олександрівці учасники профілактичного рейду навчали громаду правилам пожежної безпеки (ФОТО)


12 серпня у смт Олександрівці відбулось просвітницьке протипожежне відпрацювання житлового сектора, що передбачало проведення роз’яснювальних бесід із перехожими на вулицях селища, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


До відпрацювання разом із фахівцями прес-служби У ДСНС в області та Олександрівського районного відділу долучились волонтери кропивницької організації Червоного Хреста України.


Розмова із громадянами мала характер неформального спілкування на тему дотримання правил пожежної безпеки у повсякденному житті. Рятувальники нагадували, що кожна дрібниця важлива у питанні збереження оселі від вогню, адже досить залишити без нагляду увімкнену побутову техніку, вчасно не відремонтувати розетку, перевантажити домашню електромережу надмірною кількістю увімкнених приборів, – і з великою вірогідністю може виникнути займання, що переросте у велику пожежу. Окремо рятувальники наголосили на важливості виховання у дітей змалку почуття відповідальності та принциповості щодо поведінки із небезпечними речами. Сірники, запальнички, легкозаймисті речі – не іграшка! Крім того, велику групу ризику становлять курці, що мають звичку палити цигарки у приміщенні та засинати із тліючим недопалком – вони часто стають винуватцями пожеж, а то й жертвами власної необережності.


На завершення розмови громадяни отримали листівки із короткими тезами правил пожежної безпеки у побуті.


            


803Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: