Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/12/ponad-4-tis-robotodavtsiv-kirovogradschini-otrimali-dopomogu-po-chastkovomu-bezrobittju-na-period-karantinu.htm
новини, 12 серпня 2020

Понад 4 тис роботодавців Кіровоградщини отримали допомогу по частковому безробіттю на період карантину


З метою запобігання звільненню працівників, службою зайнятості Кіровоградської області проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота з роботодавцями щодо можливості отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Так, відповідно до Порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабміну  від 22 травня 2020 року № 306, станом на 11 серпня 2020 року 4549 роботодавців з числа малого та середнього бізнесу Кіровоградщини звернулись до центрів зайнятості області з метою отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину.


Наразі прийнято 4212 рішень, з них 3969 позитивних, 4948 застрахованим особам. Серед клієнтів служби зайнятості, які звернулися по допомогу по частковому безробіттю на період карантину, 3666 фізичних осіб-підприємців, які не використовують найману працю. Робота в даному напрямку триває.



782Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: