Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/11/gaivoronski-ta-oleksandriiski-rjatuvalniki-organizuvali-profilaktichni-reidi-v-lisovih-masivah-foto-.htm
новини, 11 серпня 2020

Гайворонські та олександрійські рятувальники організували профілактичні рейди в лісових масивах (ФОТО)


Триває пожежонебезпечний період та щодня рятувальники долають десятки пожеж, у тому числі – на відкритих територіях. Щоб зберегти лісові масиви від знищення вогнем, рятувальники організовують профілактичні рейди по усій території Кіровоградщини. До цих заходів долучаються працівники лісового та мисливського господарства, поліцейські і представники інших відомств, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, чергові протипожежні відпрацювання лісових зон відбулись у Олександрійському та Гайворонському районах. 


Учасники рейдів здійснили обхід території, де зазвичай відпочивають громадяни, та перевірили, чи дотримуються люди правил пожежної безпеки під час дозвілля на природі. Усім, кого зустріли в лісі, рятувальники роздали застережні листівки та нагадали, якої шкоди може завдати природі найменше нехтування правилами пожежної безпеки: розведення багаття під час спекотної погоди, непогашені недопалки та сірники, а також інші потенційні джерела вогню. 


Представник Національної поліції наголосив, що за провокування пожеж у екосистемах існує адміністративна та кримінальна відповідальність.


Шановні громадяни, не забувайте дбати про правила пожежної безпеки під час відпочинку та особливо у спекотну суху погоду. Адже, збережене довкілля – це збережене ваше життя і здоров’я. Дбаючи про зелені легені планети, ви дбаєте про своє майбутнє!


         



872Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: