Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/06/u-kropivnitskomu-obgovorili-spilni-zahodi-schodo-poperedzhennja-kradizhok-maina-ukrtelekomu-foto-.htm
новини, 6 серпня 2020

У Кропивницькому обговорили спільні заходи щодо попередження крадіжок майна "Укртелекому" (ФОТО)


У поліції області з представниками «Укртелеком» обговорили спільні заходи щодо попередження крадіжок майна підприємства.


Нарада відбулася за участі заступника керівника обласного главку відомства Олексія Ніколаєва, начальника управління патрульної поліції області Антона Цюцюри, керівника управління поліції охорони області Андрія Отцова, представників управлінь карного розшуку, превентивної діяльності, організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування поліції області, а також місцевої філії ПАТ «Укртелеком», повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


«Ми зацікавлені у подальшому поглибленні співпраці, що сприятиме зменшенню кількості протиправних посягань на майно підприємства зв’язку. Зі свого боку забезпечуємо оперативне реагування на повідомлення про факти крадіжок. Зокрема силами груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів, патрульної поліції області, також на спрацювання сигналізації на об’єктах, де вона встановлена, негайно прибувають наряди поліції охорони. 


За результатами нашої зустрічі ми сподіваємося поглибити комунікацію, обмін інформацією, що допоможе у профілактиці вчинення подібних кримінальних правопорушень та їх розкритті у найкоротші терміни», - зазначив заступник начальника поліції області Олексій Ніколаєв.


Керівник управління поліції охорони в області Андрій Отцов зазначив, що наразі під охороною на території області перебувають 16 стаціонарних об’єктів підприємства зв’язку та обладнані сигналізацією понад 2,5 тисяч лінійно-кабельних споруд. Також наголосив, що сучасні технічні засоби охорони досить ефективний засіб попередження протиправних посягань на майно.


Представники «Укртелеком» ознайомили присутніх із форматом роботи підприємства на сьогоднішній день, про зміни, які відбулися у процесі оптимізації діяльності. Йшлося і про вирішення питання щодо можливого обладнання більшої кількості об’єктів та споруд, які знаходяться на території області, технічними засобами охорони. 


Наприкінці наради її учасники визначилися з переліком питань, що потребують більш детального опрацювання для подальшого вжиття заходів із протидії та мінімізації крадіжок майна підприємства зв’язку. 


     



1186Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: