Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/05/saperi-znischili-chotiri-boepripasi-chasiv-drugoi-svitovoi-viini-foto-.htm
новини, 5 серпня 2020

Сапери знищили чотири боєприпаси часів Другої світової війни (ФОТО)


4 серпня сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС у Кіровоградській області проводили заходи по вилученню та знищенню 4-х вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, виявлених населенням під час земляних робіт, а саме: артилерійського снаряду 76 мм в смт Компаніївка та артилерійського снаряду 82 мм біля с. Сасівка Компаніївського району, а також 2-х мінометних мін 82 мм біля сіл Брусівка й Степанівка Устинівського району. Усі вибухонебезпечні предмети знешкоджені шляхом підриву у спеціально визначеному кар’єрі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному варто знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців.



      


636Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: