Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/05/na-kirovogradschini-pratsjue-elektronna-cherga-dlja-bezrobitnih.htm
новини, 5 серпня 2020

На Кіровоградщині працює «Електронна черга» для безробітних


Для осіб, які шукають роботу та безробітних, працює сервіс державної служби зайнятості «Електронної черги». Про це повідомили в Кіровоградському обласному центрі зайнятості.


Відтепер за допомогою електронного сервісу в онлайн-режимі можна самостійно записатися як на первинний прийом, так і для отримання консультації до будь-якого центру зайнятості України.


Іншими словами, є можливість до існуючого графіку прийому зарезервувати час для свого відвідування центру зайнятості. З цією метою за допомогою «Електронної черги» формується талон на відвідування.


Відповідно до сформованого талону для отримання потрібних послуг необхідно звернутися до центру зайнятості відповідно до даних, які зазначені в цьому талоні прийому, а саме: адреса центру зайнятості, дата та час відвідування, номер робочого місця фахівця центру зайнятості.


У разі неможливості роздрукувати сформований талон, необхідно записати: номер талону, дату та час відвідування, номер робочого місця фахівця центру зайнятості.


Послуга електронної черги доступна на порталі Державної служби зайнятості (рубрика «Електронні послуги», підрубрика «Електронної черги реєстрації безробітних»).


Слід зазначити, що сервіс «Електронна черга реєстрації безробітних» значно спростить та оптимізує комунікацію між шукачами роботи та центром зайнятості.



1133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: