Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/05/divchina-z-kropivnitskogo-stvorjue-tsifrovi-portreti.htm
новини, 5 серпня 2020

Дівчина з Кропивницького створює цифрові портрети


11-річна кропивничанка Вероніка Шакула створює цифрові портрети. Дівчина розповіла Суспільному, що малювати навчилась сама і хоче зберегти свій стиль.


Портрети дівчина малює у планшеті. Щодня, з її слів, створює два-три малюнка. Найчастіше малює людей. Зберігає малюнки, які подобаються найбільше: ”Малюю різних персонажів, яких я знаю з мультфільмів, серіалів. Буває, сама вигадую свого персонажа і малюю його. Люблю додавати зірки і крапки маленькі”.


Мама дівчини Інна Шакула розповіла, що підтримує захоплення доньки але обмежує час роботи за планшетом – по годині-дві зранку і ввечері. За словами мами, Вероніка любить створювати портрети рідних і знайомих: ”Вона малювала завжди, усюди, де бачила. Я їй дозволяла малювати, навіть, на стінах квартири. Їй це подобається, я ніяким чином не перешкоджаю. Малює тих, кого давно не бачила і починає сумувати за ними, малює портрети у подарунок”.



Портрети дівчина малює у планшеті. Щодня, з її слів, створює два-три малюнка


Кропивницька художниця Ольга Краснопольська вважає, що Вероніка має свій стиль: ”До мене вона прийшла вже сформованою художницею. Мені не потрібно пояснювати їй елементарні речі. На першому занятті вона мене вразила тим, що відразу захотіла намалювати людину. Ми дітей навчаємо малювати людей протягом багатьох років, а вона вже розуміє пластику людського тіла, дуже гарно малює руки”.


Вероніка розповіла, що хоче стати відомою художницею.




2216Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: