Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/04/pered-sudom-postane-cholovik-za-zbut-kanabisu-ta-metamfetaminu.htm
новини, 4 серпня 2020

Перед судом постане чоловік за збут канабісу та метамфетаміну


За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України стосовно мешканця одного з міст Кіровоградської області, який обвинувачується у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу – канабіс, а також психотропної речовини - метамфетамін у великих розмірах - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання вказаної особи вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс (марихуану), розфасовану у 116 полімерних пакетах та психотропну речовину – метамфетамін, розфасовану у тридцять вісім пластикових трубочок та п'ятнадцять полімерних пакетів на зіп-застібках. Наркотичні засоби були готові до розповсюдження «своїм споживачам» в межах міста та області.


Наразі обвинувальний акт скеровано на судовий розгляд.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.



666Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: