Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/31/u-kropivnitskomu-vidbulos-zasidannja-operativnogo-shtabu-z-koordinatsii-ta-provedennja-ozdorovchoi-kampanii-foto-.htm
новини, 31 липня 2020

У Кропивницькому відбулось засідання оперативного штабу з координації та проведення оздоровчої кампанії (ФОТО)


31 липня у Кропивницькому відбулось засідання міжвідомчого оперативного штабу з координації та проведення оздоровчої кампанії 2020 року, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Управління ДСНС у Кіровоградській області представив заступник начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін.


Присутні розглянули питання щодо початку оздоровчої кампанії із урахуванням Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції від 30 липня 2020 року. Крім того, керівництво оздоровчих таборів Кіровоградської області доповіли щодо готовності до оздоровлення дітей з 1 серпня 2020 року з урахуванням вимог Тимчасових рекомендацій. 


У свою чергу, Василь Штогрін поінформував присутніх про те, що на території Кіровоградської області у літній період поточного року планують розпочати роботу 5 об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей.


З метою приведення цих об’єктів у пожежобезпечний стан, у червні було здійснено перевірки стану пожежної та техногенної безпеки.


За результатами перевірок керівникам (балансоутримувачам) закладів вручені відповідні акти та приписи із зазначенням виявлених порушень та заходів, які необхідно вжити для їх усунення. З керівниками та обслуговуючим персоналом даних об’єктів проведено інструктажі з питань пожежної та техногенної безпеки.


Наразі, як зазначив заступник начальника У ДСНС в області, заходи з пожежної та техногенної безпеки виконано у повному обсязі у дитячих оздоровчих закладах «Сонячний» (Долинський район), «Дружба» (Олександрійський район) та «Бригантина» (Новоархангельський район). Управлінням ДСНС України в області встановлено подальший контроль за приведенням об’єктів дитячого відпочинку та оздоровлення у безпечний стан.


Підписання актів готовності всіх таборів до прийому дітей можливе лише за умови їх відповідності вимогам правил пожежної та техногенної безпеки.



1251Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: