Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/30/rjatuvalniki-kirovogradschini-piklujutsja-pro-pozhezhnu-bezpeku-v-period-zhniv-foto-.htm
новини, 30 липня 2020

Рятувальники Кіровоградщини піклуються про пожежну безпеку в період жнив (ФОТО)


З метою попередження виникнення пожеж під час жнив співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів продовжують проводити профілактичні заходи та перевірки сільськогосподарських підприємств щодо дотримання аграріями вимог пожежної безпеки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


30 липня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед керівників та працівників сільгосппідприємств у Маловисківському та Онуфріївському районах.


Фахівці районних підрозділів У ДСНС в області звернули особливу увагу на заходи пожежної безпеки, яких дотримуються на полях та перевірили технічний стан зернозбиральної та зернопереробної техніки, яка експлуатується у місцях збирання та переробки зерна. Варто зазначити, що ще до початку жнив рятувальники, спілкуючись із аграріями, наголошували на відповідності техніки вимогам пожежної безпеки, наявності протипожежного інвентарю (первинних засобів пожежогасіння) на комбайнах, автомобілях та тракторах.


Перебуваючи у полях, співробітники пожежно-рятувальної служби спільно із керівниками господарств перевірили, чи встановлені застережні знаки щодо заборони паління та користування відкритим вогнем, чи оборюються поля, чи є у місці збору врожаю бочки з водою. Працівники Служби порятунку наголосили: найменша необережність у поводженні з вогнем біля хлібних масивів - кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, випалювання стерні - може стати причиною пожежі, що здатна призвести до значних матеріальних втрат. Спілкуючись з аграріями, рятувальники роздали їм листівки із правилами пожежної безпеки. 


                     



960Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: