Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/29/kirovogradschina-ne-vidnositsja-do-regioniv-zi-znachnim-poshirennjam-koronavirusu-nadija-operchuk.htm
новини, 29 липня 2020

Кіровоградщина не відноситься до регіонів зі значним поширенням коронавірусу, - Надія Оперчук


Згідно визначених критеріїв, Кіровоградщина станом на 28 липня не відноситься до регіонів зі значним поширенням коронавірусної інфекції. Це передбачає можливість продовження послаблення обмежувальних заходів.


Про це повідомила головна санітарна лікарка регіону Надія Оперчук у вівторок, 28 липня, під час позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС.


Натомість із 1 серпня рівень епідеміологічної небезпеки буде визначатись за такими рівнями, як «зелений», «жовтий», «помаранчевий» і «червоний». Він буде встановлюватися за результатами оцінки епідемічних показників і визначатися рішенням Державної комісії з питань ТЕБ і НС. Інформація про це в розрізі областей висвітлюватиметься на офіційному сайті Кабміну.


Як пояснила Надія Оперчук, перегляд рішення про зміну рівня епідемічної небезпеки на території регіону або його окремих адміністративно-територіальних одиниць із «жовтим», «помаранчевим» або «червоним» рівнем можливий не частіше, ніж один раз на п’ять днів.


Керівник департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко зазначив, що наразі в Кіровоградській області на коронавірус лікуються 34 людини. 25 пацієнтів перебувають у госпітальних базах. Серед їх числа – двоє у реанімаційних відділеннях. Решта дев’ять інфікованих знаходяться вдома в стані ближче до задовільного.


1546Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: